Rendabiliteit verhogen

Currenti hotel planning helpt hotels en b&b's om rendabeler te worden. Wij optimaliseren zowel de inkomsten- als de uitgavekant. We lichten de situatie en cijfers van uw hotel of b&b door en stellen een plan op waarmee u kunt groeien.

Concreet: aan de inkomstenkant bekijken we uw kamerprijzen, de gemiddelde bezetting van uw hotel of b&b en de omzet per kamer, de revpar. We stellen oplossingen voor om die segmenten zo rendabel mogelijk te maken. Aan de uitgavekant nemen we onder meer uw leveranciers en de personeelskost onder de loep.

Iedereen werkt met ota's, maar met doelgerichte acties kunt u daar meer omzet uit genereren. Misschien betaalt u wel te veel commissie en streeft u naar meer rechtstreekste boekingen? Ook dit bekijken we voor u.

Vertelt uw website eigenlijk het verhaal dat u naar buiten wil brengen? E-marketing van hotels en b&b’s kan dikwijls beter. Ook hier geven wij doelgericht advies in.

Kort gezegd: wij draaien uw hotel of b&b binnenstebuiten, enkel en alleen om uw rendement te verhogen en uw klanten nog gelukkiger te maken.

Back to Top