Sociale waarden

De essentie van een onderneming kan men in haar waarden en cultuur terugvinden. Deze willen we graag in enkele kernwoorden uitdrukken:

Winst

we streven naar een faire winst voor onze diensten en we streven ernaar dat ook onze klanten en leveranciers een faire winst kunnen maken dankzij hun relatie met ons.

EmpatHie

we geven om onze collega's, om onze klanten en om de maatschappij. Daarom nemen we deel aan maatschappelijke acties en steunen we deze niet alleen finacieel maar ook met acties.

Vertrouwen

alle menselijke en professionele relaties moeten worden opgebouwd dankzij vertrouwen

Respect

we behandelen iedereen in onze omgeving met respect

Passie

Dit is noodzakeljik om continu met hoge verwachtingen te kunnen werken, om een uistekende service de kunnen bieden. We kunnen enkel succesvol zijn indien we onze objectieven met passie nastreven

Currenti Hotel Planning koos ervoor om de organizatie 'Onze Kleine Weeskinderen' te steunen. Deze organisatie richt sinds de jaren 1950 weeshuizen op in geheel Latijns-Amerika. In deze weeshuizen krijgen weeskinderen en kinderen uit kansarme gezinnen een warme opvang. U kan hun website bezoeken opwww.nph-belgium.org of u kan hun Belgisch kantoor contacteren via 02 721 64 61 of info@nph-belgium.org.

Back to Top